QRV från Tilos isl

Resan gick bra. Det stora fartyget från Rhodos till Tilos hade drabbats av konkurs så researrangören hade fixat alternativ transport via taxi från flygplatsen till en liten hamn ca 30 min västerut. Där mötte en liten taxibåt upp och ankomst till Tilos blev därmed fem timmar tidigare än planerat. Ibland kan problemen bli till det bättre. Utmärkt service!

image

Antennerna är nu installerade på toppen av hotellkomplexet. Lägenheten i byggnaden längst upp till höger i bild. Något bättre QTH går nog inte att finna. Totalt störningsfritt på alla band och en två rymliga antennbalkonger. En handfull kontakter har körts på och allt ser ut att fungera som planerat.

image

Utsikt över hamnen. Här skall det nog gå att trivas. Lugnt och skönt då det bara finns ett fåtal bilar på ön.

 

Lämna ett svar